17.06.2022
Redakce

Fortuna nabídne zajímavý program při úterním představení nových posil

Již v úterý 21. června proběhne v enteria areně od 16:00 představení nových posil Dynama. Díky spolupráci s generálním partnerem Fortunou se návštěvníci mohou těšit na řadu doprovodných aktivit – fotbalovou střelnici, kde nejlepší tým vyhraje poukázku na 10 000 Kč na nákup ve fanshopu. Dále pobočku sázkové kanceláře Fortuna se speciálními kurzy a také Tipovačku s Fortuna hosteskami o 5000 Kč.

Návštěvníci představení nových posil Dynama si budou moci vyzkoušet Fortuna fotbalovou střelnici. Fanoušci se v ní po týmech budou snažit vstřelit co nejvíce gólů za jednu minutu. Není to ale tak jednoduché. Míč si navzájem nahazují o trampolínu a střelec jej musí trefit z voleje. V cestě navíc stojí i brankář. Dokážete to třeba vy? Nejúspěšnější tým dne od Fortuny získá poukázku na 10 000 Kč na nákup ve fanshopu Dynama. Nikdo však neodejde ze střelnice s prázdnou, každý účastník se může těšit na malý dárek.

Během úterní akce bude otevřena pobočka sázkové kanceláře Fortuna, kterou naleznete vpravo za turnikety enteria areny po cestě na tribunu „východ“. Ještě nejste registrováni u Fortuny? Za registraci na pobočce získáte podepsaný dres Dynama! Pokud si na pobočce v enteria areně vsadíte alespoň za sto korun s minimálním kurzem 2, tak získáte pivo zdarma, stejně jako po celou příští sezonu!

Sázková kancelář Fortuna vypíše pouze pro úterní akci speciální kurzy spojené s novými posilami Pardubic a celým týmem pro novou sezonu. Například si budete moci v kurzu 1.9 vsadit, že obránce Peter Čerešňák získá v nadcházející sezoně 30 a více asistencí.

I tentokrát se můžete těšit na Tipovačku s Fortuna hosteskami, která je určena pro všechny (dospělé), a nezáleží na tom, jestli máte účet u Fortuny. Tipněte si zdarma na vybrané otázky spojené s Dynamem a vyhrajte odměnu pro nejlepšího tipéra 5 000 Kč.