27.02.2023
Redakce

Film Navždy za Dynamo také v regionálních kinech!

Nestihli jste premiéru nebo promítání filmu Navždy za Dynamo? Nevadí! Během března totiž budete mít možnost vidět film ve vybraných kinech v pardubickém regionu. Začínáme už 1.3. ve Skutči! Kompletní seznam naleznete níže. Těšíme se na vás.

Při příležitosti oslav 100 let pardubického hokeje natočilo Dynamo Pardubice ve spolupráci s Bez frází unikátní dokumentární film o tom, co hokej pro Pardubice jako město znamená. Vše reflektuje pomocí příběhů lidí, kteří sice žijí naprosto rozdílné životy, ale ty se vždy střetnou na hokejovém stadionu během domácích utkání svého oblíbeného klubu. Všechny přitom spojuje jediné – absolutní vášeň pro Dynamo.

Masér a kustod A-týmu Martin Mandys, bývalý kapitán a dnes funkcionář Tomáš Rolinek, legenda klubu Bohuslav Šťastný, bývalý gólman a dnes sportovní ředitel Dušan Salfický, oddaná dlouholetá fanynka Hana Sejkorová a mladičký Daniel Herčík, který si připisuje v mládežnických výběrech první góly a starty. Šest životních příběhů, které mapují události především sezony 2021/22, kterou poznamenala nejen pandemie koronaviru, ale i nečekaně brzký konec Dynama v extraligovém play-off.

Zajímá vás, jak vypadají cesty na zápas, příprava vánočního menu v kabině, trénink starší přípravky, nebo třeba prohra v derby s Hradcem Králové nebo důležitá výhra nad Spartou? Přijďte si vychutnat film Navždy za Dynamo do regionálních kin v pardubickém kraji!