14.11.2023
Redakce

Fandit v kotli můžou i ti nejmladší! Druhý ročník Elév fans je tu

Druhý ročník povedené akce pořádané Dynamo FANS s názvem Elév Fans, jejíž cílem je postupně získávat nové fanoušky na Jižní tribunu, je tu! Už v neděli při domácím utkání s Libercem se opět ukáže, že fandit v kotli můžou i ti nejmladší. Akce je určena pro děti do 14 let. Vstup pro zúčastněné je zdarma.

Dynamo FANS ve spolupráci s klubem pořádá klub během domácího utkání s Libercem 19.11.2023 druhý ročník akce Elév Fans, jejíž cílem je postupně získávat nové fanoušky na Jižní tribunu. Stejně jako hokejový klub, také fanoušci chtějí dobře pracovat s těmi nejmenšími.

Zástupci Dynamo FANS provedou nejmladší fanoušky Jižní tribunou a seznámí je s prostředím. Během utkání pak budou děti aktivně fandit spolu s kotlem, ve vyhrazeném prostoru, do kterého nebudou mít přístup ostatní fanoušci, ani rodiče účastníků.

Děti, které se rozhodnou Elév Fans zúčastnit, čeká dárek i zajímavé překvapení. Akce je určena pro děti do 14 let. Vstup je pro zúčastněné zdarma.

Během celého utkání bude probíhat vybírání sladkostí pro děti z dětských domovů, které se akce také zúčastní. Sladkosti můžete přinést ke stánku Dynamo Fans, který se nachází ve vestibulu Enteria arény u hlavního vstupu na stadion a vstupu na Jižní tribunu.

Program akce:

  • 16:15: Sraz u vrátnice enteria areny
  • 16:30 – 16:45: Porada, zaškolení, příprava
  • 16:50 – konec utkání: Fandění během zápasu na Jižní tribuně
  • 15 minut po utkání/děkovačce: Ukončení akce u vrátnice enteria areny

Pro učast na akci je nutné se nahlásit na telefonním čísle 732 290 343. Na tomto čísle vám zástupci Dynamo FANS také zodpoví Vaše dotazy.