31.08.2022
Redakce

Dynamo zakončí Letní hokejové hry v Mladé Boleslavi

První zářijový den vyrazí pardubičtí hokejisté do ŠKOENERGO Arény, kde duelem startujícím v 17:00 proti Mladé Boleslavi završí Letní hokejové hry. Dynamo má svému soupeři co vracet, v prvním vzájemném utkání totiž prohrálo 0:1.

Pardubice odehrají ve čtvrtek druhý duel v tomto týdnu, v úterý na domácí půdě porazily nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 Liberec. „Pro nás jsou takové výhry důležité, protože takovýchto zápasů bude v závěru sezony přicházet hodně. Při gólové akci jsem udělal dva kroky na prostředek a snažil jsem se dostat puk co nejrychleji na bránu, se štěstím to propadlo do sítě, ale i to se počítá,“ ohlédl se za duelem proti Bílým Tygrům jediný střelec Ondřej Vála.

Jediná branka padla také v prvním měření sil Dynama s Bruslaři v přípravném období, bohužel pro pardubické hokejisty byl puk v jejich síti, a tak chtějí soupeři porážku oplatit. „Očekávám podobný styl utkání. Mladá Boleslav je hodně nepříjemný soupeř, budeme snažit prosadit, dát nějaké góly a oplatiti jim porážku z našeho domácího prostředí,“ velí vysoký pardubický obránce.

Mladoboleslavští po hubené výhře nad Dynamem odehráli dva duely, ani jeden z nich nezvládli vítězně. V obou nejprve remizovali v základní hrací době a poté prohráli. Konkrétně 2:3 s Plzní a v úterý neuspěli na ledě Litvínova v samostatných nájezdech.