07.09.2022
Redakce

Dynamo vs Dynamo! Rezerva vyzve pardubické Áčko v Chrudimi

Už tento čtvrtek nás čeká historicky první utkání obou týmů Dynama. B tým Pardubic vyzve na svém domácím stadionu v Chrudimi pardubické „Áčko“. Pro oba celky to budou poslední přípravné zápasy před ostrým startem nové sezóny. Zápas začne v 18 hodin.

A tým Dynama má za sebou 6 přípravných utkání, z nichž 4 dotáhl do vítězného konce. Přípravu před nadcházející sezónou rozehrálo „Áčko“ na Dolomiten Cupu v Neumarktu, kde ve dvou utkáních nepoznalo hořkost porážky, a slavilo tak vítězství v turnaji. Další čtyři zápasy přípravy odehráli svěřenci trenéra Radima Rulíka v rámci Letních hokejových her. V nich ze čtyř duelů odešli červenobílí s bilancí dvou výher a dvou porážek, což stačilo na konečné 2. místo.

Pardubická rezerva sehrála v přípravě o jedno utkání méně než hlavní tým Dynama. První přípravný zápas pardubické „Béčko“ zvládlo, když porazilo na domácí půdě Žďár nad Sázavou 4:2. Poté následovaly pro svěřence Davida Havíře dvě těsné porážky. Nejdříve nestačil B tým na Kolín a podlehl 4:5 po prodloužení, poté i přes značnou střeleckou převahu podlehl Vrchlabí 3:4. Poslední dvě dosavadní utkání hráči rezervy Dynama dokázali dotáhnout do vítězného konce. V Prostějově vyhráli 3:0 a poté si vyšlápli i na pražskou Slavii poměrem 6:3.

Pro oba týmy červenobílých se bude jednat o poslední zápas přípravy. Nenechte si ujít, na dlouhou dobu poslední možnost, vidět v jednom zápase proti sobě hráče Dynama.

Vstupenky můžete zakoupit online ZDE.

Právě dnes také probíhá výměna poukazů na permanentní vstupenky za plastové karty na Dynamo B, a to na pokladně zimního stadionu v Chrudimi mezi 16:00 a 18:00. S plastovou kartou dostanete i dárek - knihu Zpátky do sedla.

Mimo to už jsou v prodeji lístky i na první domácí zápas extraligy proti Třinci. Odkaz online ZDE.