05.05.2022
Klub

Dynamo uzavřelo novou víceletou smlouvu s jedním z významných partnerů společností Next Reality

HC Dynamo Pardubice se domluvilo s realitní společností Next Reality na prodloužení spolupráce, sponzorským plněním přesahujícím pět milionů korun se tak řadí mezi významné partnery klubu.

„Do klubu jsme jako sponzor přišli po změně majitele před dvěma lety. Pan Dědek pro nás byl zárukou kvalitní práce a zvednutí výsledků týmu, který se v předchozích letech potácel na hranici udržení v extralize. Toto vše se potvrdilo. HC Dynamo je atraktivní značka, tým opět předvádí skvělou hrou, je v největším zájmu médií a má nejlepší fanoušky v republice. Proto jsme se rozhodli pro značnou finanční podporu i pro následující sezonu, ve které klub oslaví výročí 100. let od založení. Pevně věříme, že tyto oslavy vyvrcholí získáním mistrovského titulu,“ vyjádřil se po uzavření nové smlouvy generální ředitel Next Reality Robert Hanzl.

„Spolupráce se společností Next Reality započala s příchodem nového investora Dynama Petra Dědka a jsme rádi, že jsme spojeni s jednou z nejvýznamnějších realitních společností v České republice. Těší nás, že tato spolupráce bude pokračovat i v následujících letech, a i díky významné podpoře jednoho z našich významných partnerů můžeme bojovat o nejvyšší extraligové příčky,“ řekl k podpisu nové víceleté smlouvy ředitel Dynama Pardubice Ivan Čonka.