02.06.2023
Redakce

Dynamo čeká třetí ročník Letních hokejových her! Vstupenky jsou v prodeji

Dynamo v létě uspořádá třetí ročník Letních hokejových her. Přípravný turnaj konaný pod záštitou města Pardubice dozná v letošním roce několika změn. Celý turnaj se odehraje 23. a 24. srpna 2023 v enteria areně, a kromě rezervního týmu Dynama, hrajícího v Chance lize, se na něm představí Kolín, Zlín a polský klub Jastrzebie GKS. Generálním partnerem turnaje je DD Elektromont.

Letní hokejové hry se v uplynulých dvou letech sehrály systémem vzájemných zápasů doma a venku. Nyní se celý turnaj uskuteční od středy 23. do čtvrtka 24. srpna v pardubické enteria areně. Ve středu jsou v plánu dvě semifinálová klání, Kolín se od 14 hodin utká se Zlínem a domácí Dynamo se od 18 hodin postaví zástupci polské nejvyšší soutěže, Jastrzebie GKS.

Poražení semifinalisté poté ve čtvrtek od 14 hodin sehrají zápas o bronz, vítězové semifinálových klání se v 18 hodin utkají o celkové prvenství v turnaji.

Pardubická rezerva se tak může těšit na kvalitní přípravu, ve které jej čeká zahraniční soupeř a následně se střetne s rivalem z Kolína nebo se Zlínem, účastníkem baráže o extraligu.

„Jsme rádi, že se můžeme na domácím turnaji pod záštitou města Pardubice utkat s kvalitními soupeři. Zápas s polským týmem pro nás bude určitě zajímavou zkušeností a ve druhém utkání nás čeká soupeř, na kterého budeme v sezoně narážet. Věřím, že turnaj splní svůj účel a pomůže nám dobře se připravit na nový soutěžní ročník,“ říká Tomáš Rolinek, sportovní manažer rezervního týmu Dynama.

Nový formát Letních hokejových her bude atraktivní také pro diváky, kteří budou moci všechna utkání v enteria areně sledovat. Vstupenky se budou prodávat pouze v denních balíčcích na oba zápasy, cena jedné vyjde na 100 Kč. Vstupenky si můžete pořídit ONLINE ZDE, nebo na pokladnách enteria areny, jejich otevírací dobu naleznete ZDE. Vozíčkáři mají vstup zdarma.

Rozpis Letních hokejových her 2023

DatumUtkáníČas
středa 23. srpnaSC Marimex Kolín (Chance liga) – PSG Berani Zlín (Chance liga)14:00
středa 23. srpnaHC Dynamo Pardubice (Chance liga) – Jastrzebie GKS (PL Ekstraliga)18:00
čtvrtek 24. srpnazápas o 3. místo14:00
čtvrtek 24. srpnafinále Letních hokejových her18:00