07.06.2022
Redakce

Dynamo se zúčastní Dne Pardubického kraje. Dorazte na autogramiádu hráčů Blümela, Kloučka a Vály

Pardubický hokejový klub se v pátek 10. června zúčastní Dne Pardubického kraje, který proběhne na Perštýnském náměstí. Můžete se těšit na autogramiádu bronzového medailisty z MS Matěje Blümela, spolu s ním se vám podepíší také Milan Klouček a Ondřej Vála. K dispozici bude hokejová střelnice a budete si moci zakoupit klubový merch.

Akce Den Pardubického kraje začíná v Pardubicích na Perštýnském náměstí v pátek 10. června ve 14:00 a bude probíhat do 20:00. Po celou dobu konání si budete moci vyzkoušet své hokejové dovednosti na naší střelnici a zakoupit merchandising Dynama.

Od 16:00 do 17:30 bude probíhat autogramiáda s bronzovým medailistou ze světového šampionátu Matějem Blümelem, spolu s ním dorazí také brankář Dynama Milan Klouček a obránce Ondřej Vála. „Může to být jako rozlučka s pardubickými fanoušky, kteří jsou skvělí. Moc se na akci těším, uvidím se s fanoušky, budu jim moct ukázat bronzovou medaili z mistrovství. Je možné, že to bude poslední podpisovka. Těším se a doufám, že přijde hodně lidí,“ zve na akci Matěj Blümel, jenž odchází z Dynama do Dallasu Stars.