03.04.2023
Redakce

Dynamo se v pondělí s Třincem utká o druhý semifinálový bod

Hokejisté Dynama Pardubice zvítězili v prvním semifinálovém utkání proti Třinci 4:2 a získali tak první bod v sérii. Na výkon i výsledek tohoto duelu budou chtít svěřenci Radima Rulíka navázat také ve druhém domácím semifinálovém zápase. Úvodní buly pondělního klání padne v enteria areně v 18 hodin. Utkání je již zcela vyprodané.

Dynamo vstoupilo do semifinálové série po jedenáctidenní pauze. Úvod prvního duelu s Třincem pardubickým hráčům vyšel, svého soupeře dokázali dostávat pod tlak, a ten přetavili v úvodní branku. Gól Lukáše Radila ještě neplatil, ale jmenovec Sedlák přece jen v polovině první části skóre otevřel. Právě Lukáš Sedlák přidal ještě v první třetině druhý gól. Oceláři v polovině zápasu snížili, ale na trefu Nestrašila brzy odpověděl Lukáš Radil. Drama přišlo na konci zápasu, když hosté využili přesilovou hru a v závěrečných minutách si vytvořili velký tlak. Roman Will i za pomoci spoluhráčů už znovu neinkasoval. Naopak, Tomáš Zohorna se trefil přes celé hřiště do prázdné klece a definitivně rozhodl o výhře Dynama.

Hned v pondělí vypukne ve vyprodané enteria areně boj o druhý bod v semifinálové sérii. Zápas, který slibuje další atraktivní podívanou, začíná v 18 hodin. Sledovat jej bude možné na kanále O2TV Sport.