30.01.2019
Jan Hrabal

Dynamo rozšiřuje kádr před závěrem sezony

PARDUBICE — S blížícím se koncem přestupního termínu o půlnoci ze čtvrtka na pátek se pardubický hokejový klub chystá na závěr letošní sezony. Jedním z kroků je získávání hráčů z Chance ligy, aby trenéři měli k dispozici co nejširší portfolio hráčů. V rámci střídavých startů míří do Pardubic obránce Jan Zdráhal, na hostování pak jeden z nejproduktivnějších útočníků druhé nejvyšší soutěže Jan Kloz.

Zadák Jan Zdráhal, který v minulé sezoně vyhrál soutěž o nejtvrdšího střelce, hostuje v Prostějově. Nově má až do konce letošní sezony vyřízené střídavé starty na východ Čech. Za Jestřáby letos odehrál 42 utkání, vstřelil v nich čtyři branky a na dalších 24 nahrál. V hodnocení účasti na ledě má čtyři kladné body.

Útočník Jan Kloz letos prožívá výbornou sezonu, ve 45 zápasech za Litoměřice vsítil 21 branek a na dalších 27 přihrál. Za Pardubice může hrát v rámci hostování do konce dubna.

Naopak zpět do Litoměřic se nyní vrací Daniel Voženílek, za Dynamo smí nadále hrát. Z důvodu co největšího zápasového vytížení může ve Dvoře Králové nad Labem formou střídavých startů působit Michal Machač.