21.06.2024
Redakce

Dynamo podpořilo letní charitativní turnaje

Dynamo je víc než hokej a dokazuje to také charitativními aktivitami. Kromě vlastního velkého projektu Dynamo daruje podpořil klub v letním období další charitativní akce – florbalový turnaj v Benátkách nad Jizerou, benefiční fotbalový turnaj v Lázních Bohdaneč a tradiční hokejbalový Veterán Cup v Letohradě.

Dynamo je silná značka, která ovlivňuje dění nejen ve svém regionu. Také proto se snaží být pozitivním vzorem všem svým fanouškům i široké veřejnosti a pravidelně se zapojuje do charitativních aktivit. Kromě vlastního projektu Dynamo daruje organizace podpořila další benefiční akce v letním období.

V pátek 7. června se v Benátkách nad Jizerou uskutečnil tradiční charitativní florbalový turnaj a zúčastnili se také zástupci Dynama. Do aukce, jejíž výtěžek putuje na pomoc sedmnáctiletému Ladislavu Slapničkovi, věnoval klub dva hrané dresy z uplynulé sezony. Turnaj pravidelně pořádá redaktor Českého rozhlasu, Pavel Petr.

V pátek 21. června se v Lázních Bohdaneč koná benefiční fotbalový turnaj na podporu vážně nemocné patnáctileté Míši Hlaváčkové. Turnaj pořádá stará garda místního fotbalového klubu a klání se zúčastní několik známých sportovců a osobností. Dynamo věnovalo do aukce, jejíž výtěžek půjde na pomoc Míše, podepsaný dres A-týmu.

Další tradiční charitativní akcí, kterou Dynamo podpořilo, je hokejbalový Veterán Cup v Letohradě. Letošní ročník se uskuteční v sobotu 22. června, akce se zúčastní také odchovanci Dynama aktuálně působící v zahraničí, Filip Zadina a Michael Špaček. Klub do aukce věnoval dva hrané dresy, výtěžek bude věnován Základní speciální škole Neratov, a také nemocným dětem Vašíkovi a Janičce.

Děkujeme, že s námi pomáháte. Společně jsme #VÍCNEŽHOKEJ