07.06.2023
Redakce

Dynamo ocenilo nejvýznamnější partnery klubu

Pardubický hokejový klub ocenil v úterý 6. června na akci pod záštitou PSN nejvýznamnější partnery klubu, kteří dostali jako poděkování za podporu Dynama totožné bronzové medaile, které převzali v polovině dubna pardubičtí hokejisté. Součástí akce byl také privátní koncert populární kapely Mirai, prohlídka atraktivních loftů Vanguard a v neposlední řadě aukce speciální masky Romana Willa, kterou si vydražil za neskutečných 400 tisíc korun Petr Dědek. Výtěžek poputuje Nadaci pro Sofinku.

Hokejový klub HC Dynamo Pardubice si váží svých partnerů, proto se rozhodl ve výjimečných prostorech loftů VANGUARD PRAGUE společnosti PSN ocenit ty nejvýznamnější stejnou bronzovou medailí ze sezóny 2022/2023, kterou obdrželi pardubičtí hráči. Ani ti na povedené akci nechyběli. Kromě hráčů Dynama však zavítali na setkání také hokejisté hrající v NHL. Nechyběli Jakub Vrána, Filip Chytil, Jakub Lauko, nebo expardubický Matěj Blümel.

Součástí akce byla také charitativní dražba masky, ve které nastupoval v play off brankář Roman Will. Tu vydražil Petr Dědek za neskutečných 400 tisíc korun. Výtěžek bude věnován Nadaci pro Sofinku. Pětiletá holčička se narodila se vzácným genetickým onemocněním, spinální svalovou atrofií 1.typu (nejtěžší forma), v době, kdy v ČR ještě nebyla běžně dostupná léčba. Více informací o nadaci a příběh Sofinky naleznete ZDE.


Účastnící si užili také prohlídku atraktivních loftů VANGUARD PRAGUE a celý večer zakončil privátní koncert skupiny Mirai. Děkujeme všem hráčům i partnerům za účast a těšíme se na další spolupráci!