06.03.2023
Redakce

Dynamo naleznete také na TikToku! Nezbytný krok, říká Mroviec

Sociální sítě hýbou světem a Dynamo patří v jejich využívání k nejefektivnějším extraligovým celkům. Pardubický klub se dlouhodobě prezentuje na Instagramu, Facebooku, Twitteru a nově přidává i TikTok. Nejrychleji rostoucí sociální síť pro vytváření a sdílení krátkých, nejen vtipných videí, se tak stává dalším oficiálním komunikačním kanálem klubu.

„Po mém příchodu do klubu a důkladné analytice fanouškovské obce Dynama jsme si jasně stanovili, že jedním z nejdůležitějších cílů pro nejbližší období bude důkladnější práce s mladšími fanoušky. Komunikační tým je nyní v perfektní kondici a dalšího rozšíření působnosti se nemusí bát. Založení Tik Toku jsme chtěli načasovat co nejlépe, a osobně věřím, že start play off je tou nejvhodnější možnou dobou. Je to nezbytný krok." řekl Jan Mroviec, klubový tiskový mluvčí a manažer PR.

HC Dynamo Pardubice naleznete na TikToku pod jménem @hcpceofficial. Můžete se těšit na videa ze zákulisí, oslavy po vítězných zápasech, vtipná videa a mnoho dalšího!

TikTok je mobilní aplikace pro vytváření a sdílení krátkých videí. Dříve aplikace umožňovala uživatelům vytvářet krátké videoklipy o délce maximálně 15 sekund, nyní je však možné vytvářet videa dlouhá až 10 minut. V roce 2020 dosáhl TikTok více než dvou miliard stažení, v roce 2021 ještě o miliardu více. Jedná se tak o nejrychleji rostoucí sociální síť současnosti.

@hcpceofficial