13.06.2022
Redakce

Dynamo fanouškům představí nové posily, v enteria areně nabídne bohatý program pro celou rodinu

V úterý 21. června představí HC Dynamo Pardubice veřejnosti posily pro následující sezonu. Fanoušci se mohou v enteria areně těšit na bohatý program, který nabídne autogramiádu, soutěže, hokejovou střelnici a díky spolupráci s generálním partnerem, Fortunou, také střelnici fotbalovou.

Pardubický hokejový klub si připravil pro své fanoušky na úterý 21. června v enteria areně od 16:00 představení posil Dynama pro následující extraligový ročník. Akce nabídne bohatý program pro celou rodinu.

Můžete se těšit na autogramiádu s účastí všech nových pardubických hráčů. Připraveny pro vás budou i sportovní aktivity – v hokejové střelnici si budete moci vyzkoušet své hokejové dovednosti.

Ve spolupráci s Fortunou, generálním partnerem klubu, můžete využít také nafukovací fotbalovou střelnici, která se objevuje na zápasech fotbalové FORTUNA:LIGY. Právě ve střelnici od Fortuny si můžete dokonce zasoutěžit. Tým, kterému se v ní bude nejvíce dařit, získá poukázku v hodnotě 10 000 Kč do fanshopu Dynama!

Na místě bude i pobočka Fortuny, kde se budou moci registrovat noví zájemci o účet. Za novou registraci navíc získáte daným hráčem podepsaný dres Dynama ze sezony 2021/22! Fortuna dále vypíše speciální kurzy týkající se všech 6 předsezonních akvizic Dynama. Vsadit si na ně bude možné pouze na této akci. Přítomné budou i hostesky Fortuny, které obstarají již tradiční tipovačku.

Po celou dobu konání akce si můžete rovněž zakoupit klubový merchandising.

Bohatý program představení posil odstartuje v 16:00. Vstup na akci bude zdarma umožněn hlavním vchodem do enteria arény.