20.12.2022
Redakce

Důležitý souboj. Dynamo B jede na led pražské Slavie

Rezerva Dynama v pondělí porazila Prostějov a na výkon i bodový zisk chce navázat proti dalšímu soupeři. Tím bude pražská Slavia, která je tabulkovým sousedem B-týmu. Důležitý zápas začíná v Edenu ve středu 21. prosince od 18 hodin.

Dynamo B v pondělí potvrdilo lepšící se výkonnost i výsledky a na chrudimském ledě porazilo Prostějov 4:1.

„Měli jsme výborný vstup do první třetiny. Kluci měli dobrý pohyb, drželi jsme se na kotouči, využívali jsme obránce na střelbu a taky z toho padla naše první branka. Potom jsme trochu zvolnili a museli jsme i zvýšit hlas. Od druhé třetiny podali kluci výborný výkon, dneska tahali jako jeden muž,“ hodnotil zápas David Havíř, asistent trenéra.

Z posledních čtyř zápasů odešli svěřenci Václava Baďoučka bez bodového zisku pouze jednou, když o gól prohráli ve Vsetíně. V tabulce se Dynamo B tak přiblížilo třináctému místu, na které ztrácí čtyři body. Týmem na předposlední pozici je Slavia Praha, právě příští soupeř pardubického celku.

Sešívaní se po reprezentační pauze vrátili v dobrém rozmaru, na domácím ledě rozstříleli Litoměřice 7:2. Na důležitý vzájemný zápas „o šest bodů“ se tak i Slavia naladila vítězně.

Úvodní buly důležitého souboje týmů ze spodku tabulky padne ve středu 21.prosince v 18 hodin.