06.09.2022
Redakce

Domácí festival: Pojďme oslavit a podpořit Dynamo hned proti Třinci 18. září!

1923 – 2023. Století s Dynamem. S jedním klubem, se stovkami hráčů, s miliony fanoušků. Hokej v Pardubicích je fenomén a v této sezoně to ukážeme celé republice. A to už v prvním domácím zápase jubilejní sezony. Pojďme zaplnit enteria arenu při utkání s Třincem a dokažme, že stoleté oslavy jsou jen začátkem něčeho ještě většího!

Neděle, 16:30. Co lepšího si přát do druhého extraligového kola, než silného soupeře a domácí kotel… Posilněné Dynamo naskočí na pardubický led 18. září, po dvou měsících tréninku se konečně rozjede naplno.

Trenér Marek Zadina s obráncem Davidem Musilem poprvé nastoupí proti svému bývalému týmu, Radim Rulík zažije domácí extraligovou premiéru. Souboj dvou favoritů extraligy hned na začátku soutěže slibuje emoce, nadšení, tvrdost i rychlost.

A taky vyrovnanou bitvu o body. Z posledních pěti zápasů skončily hned tři rozdílem 3:2. Jednou pak vyhrály Pardubice 6:3, jednou zase Třinec 6:2.

Navíc právě Třinec získal tři poslední mistrovské tituly. Teď je tu ale stoleté Dynamo. S věrnými fanoušky v zádech, s nabitým mužstvem, se slavnostní sezonou.

100 let pardubického hokeje můžeme stylově začít slavit už na startu nového ročníku.

Chceme, aby letošní sezona Dynama byla velkým hokejovým festivalem, a tak ji také doma musíme velkolepě otevřít.

Pomozte nám k prvním bodům do tabulky a přijďte vytvořit nádhernou atmosféru. Tak, jak tradičně známe pardubickou arenu – zaplněnou.