05.12.2022
Redakce

Do Chrudimi přijedou Litoměřice. Podaří se B týmu bodovat?

Chance liga pokračuje. Tentokrát přivítají svěřenci trenéra Václava Baďoučka na domácím ledě třetí Litoměřice. Podaří se jim po třech porážkách v řadě zapsat důležité vítězství? Utkání na chrudimském zimním stadionu startuje už ve středu 7.12. od 18:00.

Dynamu B se v předešlých utkáních nepodařilo navázat na cennou výhru ze Zlína a zapsalo už tři těsné porážky v řadě. Naposledy podlehla pardubická rezerva Sokolovu, na jehož ledě však sehrála vyrovnanou bitvu až do konce. Družina trenéra Baďoučka dokázala ve třetí třetině dotáhnout zásluhou branek Lichtaga a Matýse dvougólové manko, v 58. minutě však Sokolov rozhodl čtvrtou přesilovkovou trefou v utkání o svém vítězství.

„Bohužel jsme to utkání špatně začali, poté se naše hra trochu zvedla. Opět jsme ale utkání ztratili v závěru. Vybojovali jsme to na 3:3, nešťastným a zbytečným vyloučením ale o ten zápas zase přijdeme. Přijde mi, že už je tam nějaký blok v hlavách," hledal po další porážce slova Václav Baďouček.

Už potřetí v řadě tak odcházel B tým z vyrovnaného utkání poražený. „Popovídáme si o tom a ve středu musíme jít do dalšího zápasu s čistou hlavou a nastavit se na to, že umíme vyhrát," burcuje hlavní trenér pardubického béčka.

Naopak Litoměřice hrají ve skvělé formě. Z posledních osmi zápasů odcházeli sedmkrát vítězně a zaslouženě se tak nachází na třetím místě tabulky Chance ligy. Tým ze severních Čech táhnou hlavně Filip Kuťák a Lukáš Válek, kteří okupují čelo ligového bodování. Oporou v brance je Stadionu devětadvacetiletý Tomáš Král.

Podaří se Dynamu B proti favorizovaným Litoměřicím bodovat a přiblížit se v tabulce třináctému místu? Utkání na Zimním stadionu Chrudim začíná ve středu 7.12. od 18:00. Lístky si můžete pořídit online zde.