17.02.2023
Redakce

Dnes ve 22:00 končí aukce speciálních dresů PS37

Už dnes končí aukce speciálních dresů PS37, hraných 26.1. v utkání 42. kola Tipsport extraligy, ve kterém Dynamo porazilo Škodu Plzeň 4:3. Zápasu předcházel slavnostní ceremoniál, při kterém bylo z pardubické sady dresů vyřazeno číslo 37, které oblékal legendární snajpr Petr Sýkora.

Při cenotvorbě jsme zohledňovali symboliku čísla Petra Sýkory a počet jeho extraligových gólů za Dynamo. Vyvolávací cena každého hraného dresu tak byla stanovena na 3 737 Kč. O hrané dresy je však velký zájem, proto neváhejte a zapojte se také! Dražba končí už dnes 17.2. ve 22:00. Aukci naleznete zde.

K dispozici je také možnost okamžité koupě za 37 385 Kč, čímž si zajistíte, že vybraný dres bude stoprocentně váš! Cena symbolizuje číslo Petra Sýkory a jeho počet nastřílených gólů za Pardubice. Tato možnosti už byla využita na speciální nehraný dres s číslem 37 a jmenovkou Sýkora, podepsaný historicky nejlepším střelcem Dynama.Vedle hraných dresů si můžete vydražit také dresy hráčů, kteří do utkání ze zdravotních důvodů nenastoupili.

Dres je opatřen unikátním "GA game worn" štítkem s QR kódem, který ve spojení s certifikátem GotAuthentic, hologramem s odpovídajícím sériovým číslem a propojenou webovou kartou položky zajištuje nezaměnitelnost daného dresu.