22.01.2024
Redakce

Den D je tady! Dynastie Dynamo se rozroste o 4 nové členy

Druhý speciální den sezony 2023/24 je před námi! V neděli 28. ledna se uskuteční Den D neboli Den zakladatele. V rámci slavnostního ceremoniálu klub zařadí 4 nové členy do Dynastie Dynamo. Ceremoniál začíná v 16:45, úvodní buly následného zápasu s Kladnem poté padne o 15 minut později.

Dynastie Dynamo je společenstvím osobností, které se významným způsobem zasadily o rozvoj pardubického hokeje či budování jeho věhlasu v Česku i zahraničí. Náladu v Pardubicích již dlouhé dekády velmi výrazně ovlivňují výkony hokejového A mužstva. Hokej je totiž pevnou součástí DNA našeho města. To vše díky těm, kteří pro Dynamo získávali poháry, bavili fanoušky a svým odhodláním i nápaditostí odvedli mimořádnou službu svému klubu na ledě i mimo něj.

Aktuálně je v Dynastii Dynamo zařazeno 26 hráčů a 12 osobností. Už v neděli se k nim čtyři další přidají!

Slavnostní ceremoniál k zařazení nových členů do Dynastie Dynamo začíná v 16:45. Přijďte prosím na svá místa s dostatečným předstihem, aby vám významná chvíle neutekla.

Vstupenky na Den D jsou v prodeji ONLINE ZDE.

Den D se v Pardubicích uskuteční podruhé. Před rokem byl věnován Petru Sýkorovi a vyřazení jeho čísla 37 pod strop enteria areny. Nyní se o 4 nové členy rozroste Dynastie Dynamo.