15.01.2024
Redakce

Daniel Herčík pokračuje v Dynamu! Talentovaný útočník prodloužil smlouvu do roku 2026

Organizace Dynama pokračuje ve skládání kádru pro příští sezónu. Novou smlouvu do roku 2026 podepsal talentovaný útočník Daniel Herčík, který patří k tahounům pardubického béčka, v jehož dresu letos zapsal už 25 kanadských bodů. Součástí dohody je i opce na další ročník.

„Za prodloužení smlouvy jsem moc rád. Dynamo je ambiciózní organizace a i díky tomu jsem si ze všech nabídek vybral právě pokračování v Pardubicích. Doufám, že díky této dohodě jsem opět blíže k tomu, abych tu pravidelně nastupoval v extralize," říká po podpisu nové smlouvy Daniel Herčík.

Dvacetiletý útočník letos naskočil do 36 zápasů v dresu Dynama B. Vstřelil v nich 11 branek a přidal 14 asistencí, což z něj dělá druhého nejproduktivnějšího hráče týmu.


„Daniel prošel naší akademií a jsme rádi, že dobře zvládl přechod do dospělého hokeje a že zúročuje svůj potenciál. Dělá velký progres v našem B týmu a máme radost, že jeho další růst spojil s Dynamem," popsal Dušan Safilcký, sportovní manažer Dynama.

Daniel Herčík prodloužil smlouvu o dva roky s následnou jednoletou opcí.

„Očekáváme od něj, že bude mít vůdčí roli v béčku a přes tuto pozici se stane v budoucnu platným členem našeho A týmu," doplnil Salfický.