před 3 dny
Redakce

Další šance naplno bodovat! Dynamo B jede do Prostějova

Čtyři zápasy a pouhý jeden bod. Dynamo B se na začátku sezony trápí a nadále čeká na první vítězství. Další šanci budou mít hráči pardubického béčka už ve středu 25. září na ledě Prostějova. Utkání startuje v 18:00. Zapíše béčko první soutěžní výhru v nové sezoně?

Dynamu B to nevyšlo ani na čtvrtý pokus. Na domácím ledě nestačilo v posledním kole na Litoměřice, kterým podlehlo 1:2. Ve vyrovnaném zápase se z pardubických hráčů dokázal prosadit pouze Michal Pochobradský, který den před tím absolvoval s áčkem výjezd do Českých Budějovic, kde kromě něj hráli také Martin Švec, Daniel Rákos a Jakub Lichtag.

Další šance prolomit sérii proher má béčko už ve středu 25. září, kdy se představí na ledě ambiciózního Prostějova, který se však také nemůže chlubit dobrou formou.

Jestřábi se v nové sezoně radovali z vítězství pouze jednou, když na domácím ledě v prvním kole porazili Kolín 2:1 po samostatných nájezdech. Poté následovaly tři prohry - nejprve 0:3 s Frýdkem-Místkem, poté 1:2 po nájezdech se Sokolovem a naposledy 1:3 s Porubou.

Proti svému bývalému týmu se postaví dnes už prostějovský obránce Jan Zdráhal. Pardubické prostředí z prostějovských hráčů znají také Jan Veselý, který prošel pardubickou mládeží, Denis Kindl (v Dynamu působil v sezoně 2019/2020) a Pavel Jenyš, jež se v pardubickém dresu objevil ve dvou zápasech v roce 2019.