13.11.2022
Redakce

Chance liga je zpět, Dynamo B přivítá Přerov

Reprezentační přestávka končí a jako první se znovu rozběhne Chance liga. Pardubický B-tým se v 20. kole střetne se silným Přerovem. Zápas začíná v pondělí 14. listopadu od 18 hodin na zimním stadionu v Chrudimi.

Hokejistům Dynama B se před reprezentační pauzou příliš nedařilo. Z posledních pěti zápasů vyhráli jediný, když v Chrudimi porazili pražskou Slavii po nájezdech. V tabulce je pardubický B-tým s 19 body na posledním 14. místě se ztrátou pouhých dvou bodů na předposlední Šumperk a tří bodů na dvanáctý Kolín.

V reprezentační přestávce pardubická rezerva posílila. Její řady vyztužil útočník Patrik Machač, který má bohaté zkušenosti z extraligy i druhé nejvyšší české soutěže.

Přerov také neskončil před přestávkou v nejlepší formě. Poslední dva zápasy prohrál, naposledy to bylo vysoko 5:1 na ledě Zlína. Jinak se ale Zubrům v první třetině sezony dařilo, na kontě mají 32 bodů a v tabulce Chance ligy jsou na třetím místě. Bodově se v dresu Přerova zatím nejlépe vede Davidu Březinovi a Jakubu Svobodovi. Oba hráči s pardubickou minulostí nasbírali 13 kanadských bodů v 16 zápasech.

První vzájemný duel v letošní sezoně vyzněl lépe pro Přerov. Dynamo B padlo na jeho ledě 4:3 v prodloužení.

Nyní chtějí pardubičtí hokejisté nastartovat sérii bodových zisků. Přijďte je podpořit na zimní stadion v Chrudimi! Zápas začíná v pondělí od 18 hodin.