13.07.2023
Redakce

Byla spuštěna aukce dresu Václava Varadi ze Zápasu legend

Dražba unikátního dresu Václava Varadi, v němž pardubický kouč odehrál druhou a třetí třetinu letošního Zápasu legend mezi Českem a Slovenskem, byla spuštěna! Dres je podepsaný celým hvězdným výběrem Česka a součástí balíčku je také osobní předání od kouče Dynama. Aukci pořádá PR agentura nového trenéra pardubického Dynama, která věnuje výtěžek dražby hokejovému klubu z rodného regionu Václava Varadi. Dražba probíhá na portálu GotAuthentic.

Dres si můžete vydražit ZDE.

Trenér Dynama Václav Varaďa odehrál v dresu druhou a třetí dvacetiminutovku Zápasu legend mezi Českem a Slovenskem, který se konal 10. února 2023 v zaplněné O2 aréně, připomínal mimo jiné 25 let od vítězství na olympijských hrách v Naganu. Češi bratrskou bitvu se Slováky ovládli 6:3. V utkání proti sobě nastoupili také bývalí brankáři Dynama. V brance Slovenska zářil Ján Lašák, české fanoušky bavil skvělými zákroky dvojnásobný mistr světa Dušan Salfický.

Součástí vydraženého balíčku je případné osobní setkání s Václavem Varaďou a převzetí dresu, podepsaného například také Jaromírem Jágrem, Milanem Hejdukem, Patrikem Eliášem, nebo Robertem Reichelem. Veškerý výdělek z dražby poputuje do klubu z rodného regionu sedmačtyřicetiletého trenéra, v němž odstartoval svou bohatou hokejovou kariéru. Klub peníze využije ke koupi vybavení pro nejmenší hokejisty a na podporu rozvoje mladých talentů.