12.04.2023
Redakce

Byl zahájen prodej vstupenek na sedmý zápas semifinále play off s Třincem!

Hokejisté Dynama odvrátili v šestém utkání semifinále na ledě Ocelářů konec sezony a vynutili si rozhodující sedmý zápas série. Ten bude hostit pardubická enteria arena již tento pátek 14.4. od 17 hodin. Už nyní tak startuje prodej vstupenek. Více informací o cenách i předkupním právu na stálá místa permanentkářů najdete v článku níže.

Prodej vstupenek na domácí utkání HC Dynamo Pardubice probíhá v online systému ZDE. Zároveň také na pokladnách, otevírací dobu pokladen najdete ZDE.

Jistotu možnosti zakoupení vstupenky na všechna utkání play off mají držitelé permanentních karet. Těm budou jejich místa na sedmý zápas semifinále rezervovány až do čtvrtečních (13.4.) 12:00. Vstupenky si navíc mohou dobít na své současné permanentní karty, manuál pro zakoupení naleznete ZDE. Uvolněná místa po permanentkářích budou po krátké výluce prodeje uvolněna do oběhu ten samý den (13.4.) ve 20:00. Fanoušci, kteří celosezónními vstupenkami nedisponují ovšem nemusí čekat na uvolnění míst po permanentkářích. Místa ze zhruba poloviny kapacity stadionu jsou v prodeji už nyní!

Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v enteria areně zdarma, jejich jednočlenný doprovod hradí z kapacitních důvodů cenu nejnižšího vstupného, tedy 250 korun. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě haly nahlásili předem na help-lince enigoo info@enigoo.cz nebo na telefonním čísle 461 049 232. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Každé play off má své hrdiny!