včera
Redakce

Béčko vyrazí bojovat o další body do Ostravy

Pardubická rezerva se v dalším zápase Maxa ligy představí na ledě Poruby. Svěřenci Tomáš Jirků pojedou na východ republiky po pěti vítězných zápasech v řadě. Přidají další výhru v RT TORAX ARENĚ? Zápas začíná ve středu 16. října v 18 hodin.

Pět výher v řadě a z toho čtyřikrát za plný počet bodů. Taková je aktuální forma Dynama B. Rezerva se po špatném úvodu sezony zvedla a v tabulce je momentálně na sedmém místě se 16 body. Naposledy béčko porazilo v sobotu na domácím ledě Frýdek-Místek.

Ve skvělé formě hraje v posledních zápasech Lukáš Žálčík. Třiatřicetiletý forvard zaznamenal sedm bodů (4+3) v posledních čtyřech zápasech!

Porubě vyšel lépe úvod soutěže, ale v posledních zápasech se naopak trápí. Slezané prohráli v posledních pěti zápasech, ve kterých získali pouze bod v posledním dosavadním utkání se Sokolovem. V tabulce je Poruba na 11. místě se 14 body, ve vzájemném utkání tak půjde o hodně.

Nejproduktivnějším hráčem středečního soupeře je útočník Tomáš Šoustal, který v 11 zápasech nasbíral 10 kanadských bodů (3+7). V brance Poruby se zatím téměř rovnoměrně střídají Ondřej Bláha a Daniel Dolejš.

První vzájemný souboj v sezoně startuje ve středu 16. října v 18 hodin v RT TORAX ARENĚ v Porubě. Utkání můžete sledovat na HokejkaTV.