18.10.2024
Redakce

Béčko uzavře první čtvrtinu soutěže proti Zlínu

Hokejisté pardubického B-týmu přivítají v sobotu 19. října na zimním stadionu v Chrudimi lídra tabulky ze Zlína. Po prohře s Porubou se bude chtít Dynamo znovu vrátit na vítěznou vlnu a přidat do tabulky další body. Poslední zápas první čtvrtiny Maxa ligy začne v 17 hodin.

Vítězná šňůra pardubického B-týmu se zastavila na čísle 5. Svěřenci Tomáše Jirků ve středu prohráli na ledě Poruby 1:3.

„Neodehráli jsme vůbec špatné utkání, které rozhodly speciální týmy. Kluky jsme nicméně pochválili, protože jsme v Porubě odehráli s mladým mančaftem velmi dobrý zápas a máme na co navazovat. Je to po delší době porážka, takže se budeme chtít vrátit na vítěznou vlnu,“ hodnotil hlavní trenér duel na východě republiky.

Svůj první zápas odehrál v Porubě po zdravotních problémech Dominik Hrníčko, do utkání se vrátil po 224 dnech.

Nyní bude se svými spoluhráči čelit vedoucímu týmu soutěže. Do Chrudimi přijede Zlín, který je se 26 body v čele tabulky Maxa ligy. Berani mají skvělou aktuální formu, když vyhráli 8 zápasů v řadě! Ztratili v nich pouze jeden bod, sedmkrát zvítězili v základní hrací době.

Nejproduktivnějším hráčem tradičního klubu je útočník Lukáš Válek, který si drží průměr bodu na zápas a je jedním ze dvou nejlepších nahrávačů soutěže (11 zápasů, 1+11).

Brankářskou jedničkou Beranů je Daniel Huf, který si drží průměrnou úspěšnost zákroků téměř na 93 procentech.

Dokáže si Dynamo B vyšlápnout na lídra tabulky? Utkání v Chrudimi začíná v sobotu 19. října v 17 hodin. Přijďte podpořit béčko!