22.10.2024
Redakce

Béčko míří na led druhého Vsetína

Ve středu 23. října čeká svěřence Tomáše Jirků cesta na Valašsko. Dynamo B se utká se Vsetínem, aktuálně druhým týmem Maxa ligy. Pardubická rezerva bude chtít po delší době vyhrát, v posledních třech zápasech brala pouze bod. Zápas Na Lapači začíná v 17:30.

Pouze jeden bod získalo pardubické béčko v posledních třech zápasech. Po prohře s Porubou nestačilo Dynamo těsně na vedoucí Zlín (3:4) a v pondělí podlehlo Třebíči v prodloužení.

Divokou přestřelku přitom začal B-tým dobře a po první třetině vedl 2:0. Horácká Slavia však ve druhé třetině skóre otočila. Ve 49. minutě srovnal Lukáš Žálčík, ale soupeř si vzal vedení krátce na to zpět. Právě Lukáš Žálčík pak čtyři minuty před koncem zkompletoval hattrick a vystřelil Dynamu bod. Třebíč ale byla úspěšnější v prodloužení a po výhře 5:4 si odvezla bod navíc.

„Vzhledem k vývoji se to hodnotí těžko. Začátek zápasu byl opatrný, až trochu ospalý, ale podařilo se nám jít do vedení. Poté trpíme na vyloučení, kterých bylo dneska zase moc, i když na to apelujeme. Podařilo se nám vyrovnat, dostat zápas do prodloužení. Inkasovaný gól byl tečovaný, byla to smůla. Nedá se nic dělat, do dalších zápasů půjdeme s tím, že to musíme znovu ubojovat,“ hodnotil divoký zápas asistent trenéra Jan Starý.

Vsetín je aktuálně na vítězné vlně, vyhrál poslední tři zápasy, ve kterých nastřílel 17 gólů! Příští soupeř je vůbec nejproduktivnějším v soutěži, když ve třinácti zápasech skóroval padesátkrát.

Útočník Pavel Klhůfek nasbíral už 17 bodů a je nejproduktivnějším hráčem soutěže. V týmové produktivitě je následován forvardem Lubošem Robem se 14 body a průměr bodu na zápas drží také obránce Matěj Stříteský.

Vyšlápne si Dynamo B na favorita celé soutěže? Zápas začíná ve středu 23. října v 17:30, přímý přenos můžete sledovat na HokejkaTV.