26.12.2022
Redakce

B tým zakončí rok v úterý doma proti Třebíči, koná se také Memoriál Jiřího Bartoně

V úterý 27. prosince odehrají Pardubice B svůj poslední zápas v roce 2022, v Chrudimi přivítají Horáckou Slavii. Na utkání můžete dorazit za zvýhodněné vstupné! Fanoušci mládežnického hokeje mohou v úterý a ve středu dorazit do enteria areny na jubilejní 50. ročník Memoriálu Jiřího Bartoně.

Pardubický B týmu potřebuje v boji o záchranu v Chance lize každý bod, v posledním utkání v roce 2022 ho nečeká vůbec lehký soupeř. Třebíč se totiž se ziskem 56 bodů nachází na třetím místě tabulky a z posledních pěti utkání prohrála pouze jednou. Dynamo B nezvládlo poslední duel na ledě Slavie, ten by tedy rádo odčinilo a to i s pomocí domácího prostředí, v Chrudimi totiž vyhrálo poslední dva zápasy. Z obou letošních vzájemných měření sil vyšla lépe Horácká Slavia, v Chrudimi vyhrála těsně 3:2 a doma 4:1.

Třebíč bodově táhne zkušený útočník Martin Dočekal, s 31 kanadskými body (13+18) je třetím nejproduktivnějším hráčem Chance ligy. Úterní soupeř Pardubic má ve svém kádru také druhého nejlepšího střelce soutěže, Ladislav Bittner nastřílel patnáct branek. Jasnou brankářskou jedničkou Třebíče je Pavel Jekel, nastoupil do 27 zápasů a má 93 % úspěšnost zákroků. Východočeši si budou muset dávat pozor na vyloučení, Horácká Slavia totiž průměrně promění každou čtvrtou přesilovku, což je nejlepší číslo v lize. Pardubice mají navíc jedno z nejhorších oslabení, a to s úspěšností 78 %.

Pardubic klub připravil pro fanoušky speciální akci. Všichni permanentkáři z Dynama A budou mít po předložení permanentky na pokladně Zimního stadionu v Chrudimi vstup zdarma! Standardní vstupné je zlevněno jen na 50 Kč, vstupenky si můžete zakoupit ONLINE ZDE, případně také před zápasem na pokladně.

Jubilejní 50. ročník Memoriálu Jiřího Bartoně

V úterý 27. prosince a ve středu 28. prosince bude v enteria areně probíhat jubilejní 50. ročník Memoriálu Jiřího Bartoně, na své si tak přijdou i fanoušci mládežnického hokeje. Jedná se totiž o turnaj hráčů narozených v roce 2012 a mladších. Turnaje se kromě Dynama zúčastní dalších pět mládežnických celků, rozpis zápasů naleznete ZDE.