28.12.2022
Redakce

B tým vyztuží obranné řady! Na východ Čech míří ze Zlína Daniel Bukač

Rezervní kádr Dynama dělí po úterní prohře s Třebíčí již 10 bodů od 13. místa, které zaručuje uhájení příslušnosti v Chance lize. Sportovní úsek B týmu ovšem zbraně neskládá, a i nadále posiluje. Obranu Baďoučkovi družiny nově vyztuží urostlý Daniel Bukač, jež bude na východě Čech hostovat do konce aktuální sezóny.

B tým Dynama se v průběhu prosince odrazil k lepším výkonům, jenže v tabulce si výrazněji nepolepšil. Herní zlepšení navíc v posledních dvou zápasech vystřídal nevýrazný herní projev a dvě jednoznačné porážky. Tým působící v Chrudimi v obou kláních inkasoval 5 branek, a tak se sportovní úsek Dynama B pokouší posílit defenzívu. Na východ Čech míří ze Zlína Daniel Bukač.

23letý vytáhlý zadák, který prošel mládeží Chomutova a následně se přes zámoří, Liberec, Benátky a Jihlavu dostal až do Zlína, bude v závěru aktuálního ročníku Chance ligy nově pomáhat v boji o záchranu Dynamu B. Trenérský štáb věří, že stokilový a téměř dvoumetrový zadák bude tím správným impulsem pro celý tým, který přispěje nejen ke zkvalitnění defenzívy. V Dynamu bude Bukač působit formou hostování do konce sezóny.