04.04.2023
Redakce

B tým vyráží do Kladna. Vrátí extraligovému soupeři týden starou porážku?

Pardubický B tým čeká další přípravný zápas. Po týden starém domácím utkání s Kladnem nyní čeká svěřence trenéra Václava Baďoučka odveta na kladenském ledě. Dokáže pardubická rezerva vrátit Jágrovu Kladnu porážku 4:6? Utkání startuje už zítra 5.4. od 18:00.

„Jsem rád, že jsme si třítýdenní dril mohli zpestřit takovýmto kvalitním utkáním proti kvalitnímu soupeři. Hlavně mladí kluci si vyzkoušeli, co jim ještě schází k tomu, aby do té extraligy mohli vstoupit," říkal po prvním duelu s Kladnem trenér Václav Baďouček.

Dynamo mělo do přátelského utkání s Rytíři dobrý vstup, když zařídil rychlé vedení Tomáš Urban. Na vyrovnání Kladna poté odpověděl Dominik Pavlata, jenže druhá perioda byla v režii hostů, kteří otočili na 2:4. Dynamo se dvakrát dostalo na dostřel jedné branky, když se prosadili Tomáš Zeman a Daniel Herčík, vyrovnat se už ale pardubické rezervě nepodařilo.

„Myslím si, že nepodali vůbec špatný výkon. V první třetině nás Kladno možná trošičku podcenilo, měli jsme lehce navrch. Od druhé třetiny přidalo a v některých fázích nás přehrávalo, ale přesto si myslím, že jsme byli důstojným soupeřem v jejich přípravě na baráž o extraligu," dodal hlavní trenér béčka.

Nyní čeká na Dynamo B odveta, která se odehraje už zítra 5.4. na kladenském ČEZ Stadionu od 18:00.