17.02.2023
Redakce

B tým přivítá na domácím ledě Frýdek-Místek

Zběsilé tempo zápasů pokračuje! Už v sobotu 18.2. jde znovu do akce pardubický B tým, který na domácím ledě v Chrudimi přivítá devátý Frýdek-Místek? Dokáže béčko zvítězit a navýšit náskok na poslední Šumperk? Utkání začíná v 18:00.

B týmu se v posledním utkání nepodařilo navázat na dobré výkony a podlehl Kolínu 2:4. Ačkoli poslal pardubickou rezervu do vedení Jan Hruška a na následné dvě branky Kolína reagoval Jan Mandát, Kozlové si body vzít nenechali. Na začátku třetí třetiny vstřelil vítěznou branku Kryštof Ouřada a trefou do prázdné branky poté uzavřel na konečných 2:4 bývalý kapitán Dynama Petr Koukal.

„My jsme špatně odehráli první třetinu, důraznou hrou se domácí dostali do vedení 2:1. Od druhé třetiny, a hlavně v ní, jsme byli lepší. Bohužel jsme z toho vytěžili jenom jednu vyrovnávací branku. Ve třetí třetině jsme dostali na 3:2 smolný gól po ubráněném oslabení. Potom si ten výsledek domácí hlídali, my jsme si nebyli schopni sáhnout alespoň pro ten jeden bod," hodnotil porážku Václav Baďouček, hlavní trenér B týmu.

Přidat další body do tabulky teď bude moci Dynamo B na domácím ledě proti Frýdku-Místku, který je se ziskem 65 bodů na devátém místě tabulky. Také Frýdek v posledním utkání padl, když nestačil na Slavii. Dokáže béčko opět navýšit náskok na poslední Šumperk a přiblížit se tak záchraně v Chance lize? Utkání začíná v 18:00, lístky online můžete koupit zde.