10.01.2023
Redakce

B tým hostí Zlín. Napraví zaváhání z Poruby?

Další důležité utkání čeká pardubický B tým už ve středu 11.1. od 18:00. Na chrudimský Zimní stadion přijede Zlín, kterému hrubě nevyšel poslední zápas a propadl se už na 12. místo. Přijít podpořit Dynamo B navíc můžete nyní za zvýhodněné vstupné 50 korun.

Dynamo B v posledním utkání nedokázalo navázat na výhru z Frýdku-Místku a podlehlo favorizované Porubě. Stejně jako ve Frýdku, také tentokrát šlo béčko Dynama do vedení už v první minutě zásluhou Tomáše Urbana. Stejný hráč poté přidal i druhou branku, vedení se však týmu trenéra Václava Baďoučka udržet nepodařilo. Poruba čtyřmi brankami ve třetí třetině skóre otočila a připsala si tři body za výhru 4:2.

„Utkání jsme měli dobře rozehrané. Dvě třetiny jsme vedli 2:0, ale bohužel špatné první střídání ve třetí třetině, špatně rozebraní hráči a přišlo brzké snížení na 2:1. Soupeři jsme tu výhru nabídli našimi chybami. Musím uznat, že Poruba je velice silné mužstvo, ale minimálně na remízu jsme to měli uhrát," hodnotil utkání hlavní trenér B týmu.

Do cesty se teď pardubické rezervě postaví Zlín, který ještě v loňské sezóně patřil mezi účastníky Tipsport extraligy. V letošním ročníku se však trápí a se ziskem 45 bodů mu patří až dvanácté místo v tabulce. V posledním utkání Berani podlehli na domácím ledě 0:4 pražské Slavii.

Zabere B tým a přiblíží se v tabulce třináctému Šumperku, na který ztrácí osm bodů? Přijít podpořit béčko v cestě za záchranou v Chance lize můžete za zvýhodněné vstupné, které činí až do konce základní části 50 korun na každý zápas.