05.06.2024
Redakce

​V Dynamu B končí Jan Zdráhal, odchází na roční hostování

Třiatřicetiletý obránce Jan Zdráhal se loučí s Dynamem a nadcházející sezonu stráví v dresu jiného prvoligového klubu. Pardubický odchovanec strávil poslední dvě sezony v dresu B týmu, v té loňské navíc stihl také jeden start za první tým Dynama. Honzo, děkujeme za odvedené služby a přejeme hodně štěstí v dalším angažmá!

„Honza Zdráhal v naší organizaci ukončil k 31. květnu své působení a odchází na roční hostování do jiného prvoligového klubu. Chtěl bych mu touto cestou poděkovat za práci, kterou v HC Dynamo Pardubice odváděl, a popřát mu hodně štěstí v novém angažmá,“ okomentoval odchod zadáka sportovní manažer B týmu Václav Baďouček.

Zdráhal začínal s hokejem v rodném Dvoře Králové nad Labem, ale již v dorostu se přestěhoval do Pardubic. První extraligový start si připsal v dresu Dynama 22. ledna 2012 ve 42. kole proti Karlovým Varům. Za pardubický A tým nastoupil celkem v deseti sezonách Tipsport extraligy, v ročníku 19/20 se podílel na záchraně pardubického klubu v nejvyšší soutěži.

Zkušený obránce byl v sezoně 2022/23 u zrodu Dynama B, za uplynulé dva ročníky odehrál v dresu B týmu 102 utkání, v nichž zaznamenal třináct branek a 32 asistencí.

V sezoně 2024/2025 bude působit formou hostování v jiném prvoligovém klubu.