04.07.2023
Redakce

A vs. B! Také letos přípravu okoření souboj obou týmů Dynama

Stejně jako v loňské sezóně, také letos okoření přípravu souboj extraligového Dynama s rezervou hrající v Chance lize. Už 10. srpna tak budou mít trenéři obou celků možnost vidět téměř všechny pardubické hráče. Utkání se opět odehraje na chrudimském Zimním stadionu.

Plán utkání před začátkem extraligy se pardubickému A týmu začíná zaplňovat. Kromě účasti na prestižním Dolomiten Cupu a začátku základní části Ligy mistrů, čeká svěřence Václava Varadi také zápas proti Dynamu B.

Pardubická rezerva už ví, že se zúčastní třetího ročníku Letních hokejových her, na kterých se nejprve utká s polským Jastrzebie GKS a následně s Kolínem, či Zlínem. Vzájemný zápas s extraligovým áčkem tak bude další těžkou zkouškou před startem Chance ligy.

V loňském roce skočil zápas přesvědčivou výhrou A týmu. Na výhře 7:0 se tehdy podíleli dvěma góly Robert Říčka a Adam Musil. Po jedené brance přidali Lukáš Radil, Peter Čerešňák a Tomáš Hyka. Čisté konto zapsal Milan Klouček.

Na druhý souboj týmů Dynama se můžete přijít podívat 10. srpna na chrudimský Zimní stadion. Informace o vstupenkách a přesném času utkání přineseme později.