5.9.2024
Redakce

Druhý zápas ve dvou dnech béčko nezvládlo. Kolínu podlehlo 1:4

Po včerejším povedeném obratu proti Slavii odehrálo Dynamo B další přípravné utkání už dnes. V Kutné Hoře se postavilo Kolínu, na který však nestačilo a padlo 1:4. Jedinou branku béčka vstřelil František Formánek.

přát., čtvrtek 5.9.2024, Kutná Hora

Kolín

Dynamo Pardubice B

4:1
1:1, 2:0, 1:0
Branky a nahrávky: 19. Lang (Pokorný), 32. Kolmann (Kloz), 40. Křepelka, 52. Moravec – 14. Formánek (Lichtag)
Kolín: Málek (Soukup) – Kolmann (C), Sýkora, Křepelka, Hampl, Tůma, Husa, T. Moravec – Gardoň, Skořepa (A), Dlouhý – Ouřada, Kloz (A), Všetečka – K. Lang, P. Moravec, Pokorný – Gajda, Malínek, Síla.
Dynamo Pardubice B: Honzík (Kadlc) – Kolář, Chabada (A), Švec (C), Nedelka, Kubíček, Voženílek, Hebek – Kaplan, Rákos, Pochobradský (A) – Gromadzki, Rouha, Žálčík – Lichtag, Kaut, Formánek – Helikar.

Komentář

Dva zápasy ve dvou dnech. Hokejisté B-týmu mají za sebou v přípravném období náročný program. Svěřenci Tomáše Jirků ve středu uspěli na ledě pražské Slavie a hned o den později nastoupili v Kolíně.

Béčko se na soupeřově ledě dostalo v první třetině do vedení, když se prosadil František Formánek. Byl to ovšem jediný zásah Dynama v zápase. Domácí Kozlové následně převzali otěže, v závěru první části srovnali a ve druhé dvacetiminutovce se dvěma zásahy dostali do vedení. Ve třetí třetině přidal Kolín ještě čtvrtý gól.

Béčko tak prohrálo v šestém přípravném utkání v Kolíně 1:4. Pardubickou rezervu dále čeká poslední přípravný zápas, který je na programu v úterý ve Vrchlabí. V sobotu 14. září potom začíná nový ročník Maxa ligy, Dynamo B jej zahájí s Třebíčí v Moravských Budějovicích.