6.10.2007
(HoH)

Junioři prohráli v Havířově v nastavení, vezou z Moravy čtyři body

Včera uspěli v přestřelce s Třincem, dnes uhráli bod v Havířově. Junioři HC Pardubice v dnešním utkání 12. kola juniorské extraligy prohráli v Havířově 1:2 po prodloužení. Jedinou branku Východočechů vsítil ve 39. minutě Jan Semorád.

Extraliga juniorů, 12. kolo, sobota 6.10.2007, AAA Auto Arena Havířov

Havířov

Dynamo Pardubice

2:1p
1:0, 0:1, 0:0 – 1:0
Branka a nahrávka Pardubic: 38:48 Semorád (Nykl). Rozhodčí: J. Jeřábek – Lederer, Tošenovjan. Vyloučení: 8:8, navíc Jindřich 5 minut a do konce utkání. Využití: 1:0. Diváci: 160. Střely na branku: 33:39. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.
Havířov:
Dynamo Pardubice: Landsman – Drtina, Fink, Poskočil, Kučera, Šnejdr, Krejnus – Jindřich, Kaut, Bláha – Paučin, Semorád, Nykl – Buchtele, Kousal, Sodomka – Šejba, Radil, Dobiáš.

Ohlasy po utkání

Jiří Šejba (HC Pardubice): „Sice jsme v prodloužení prohráli, ale díky zažité taktice z Třince jsme Havířov eliminovali. První gól jsme inkasovali hned v prvním střídání, asi hráči nebyli tak zkoncentrovaní, ale v průběhu celého utkání jsme díky dobrému pojetí zachytávali spoustu kotoučů ve středním pásmu a soupeře přestříleli. Bohužel nešťastnou náhodou, špatným posouzením rozhodčího jsme museli hrát celé prodloužení ve třech, inkasovali jsme v poslední minutě nastavení, to je škoda, že jsme zápas nedotáhli do nájezdů, kde jsme mohli získat bod navíc. I tak jsme z výjezdu na Moravu spokojeni, mohli jsme ale mít ještě o bodík více. Velkou zásluhu na dnešním vítězství Havířova měl Marek Šimko, který vloni chytal u nás a vyčapal nás.“