11.01.2022
Redakce

Vzhledem k opatřením jsme přesunuli konání Dne D na příští rok

Před sezonou náš klub představil tři speciální akce, které se měly uskutečnit před extraligovými zápasy. První z nich, Dynamo děkuje, se uskutečnila ještě s plnými tribunami. Lednový Den D, jehož součástí mělo být i vyvěšení dresu pardubické legendy, jsme však kvůli omezení kapacity enteria areny nuceni přesunout do příští sezony.

První speciální den, Dynamo děkuje, jenž byl věnován složkám IZS, proběhl 13. listopadu v zápase proti Bílým Tygrům Liberec. Vydařený ceremoniál sledovaly tisícovky diváků ze zaplněného hlediště enteria areny a celá akce měla mimořádný ohlas napříč naším regionem.

Od prosince se ale opět začalo ozývat onemocnění covid-19 a my jsme museli stejně jako v loňské roce dramaticky omezit počet lidí, kteří mohou přijít na extraligové zápasy. Z toho důvodu jsme nuceni přesunout lednový plánovaný speciální den nazvaný Den D na příští sezonu.

„Vzhledem k tomu, že před zápasem měl proběhnout ceremoniál s vyvěšením dresu legendárního pardubického hráče, nezdálo se nám důstojné, abychom ceremoniál uspořádali před téměř prázdnými tribunami,“ vysvětlil sportovní ředitel HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

Dle vývoje protikoronavirových opatření brzy rozhodneme o tom, zda uskutečníme únorový Dynamický den věnovaný mládeži a esportu, a nebo zda jej přesuneme do příští sezony rovněž.