15.10.2021
Tisková zpráva

Vyjádření Petra Dědka k aktuální situaci vlastnické struktury Dynama

Petr Dědek se vyjádřil k aktuální situaci k průběhu řady procesů, jejichž účelem je dosažení jistoty v otázce vlastnické struktury HC Dynamo Pardubice.

Vážení fanoušci a obchodní partneři hokejového klubu HC DYNAMO PARDUBICE,

jak jistě mnozí z Vás zaznamenali, v současné době probíhá řada procesů, jejichž účelem je dosažení jistoty v otázce vlastnické struktury našeho hokejového klubu. Jedním z těchto procesů, které jsou společně koordinovány se Statutárním městem Pardubice, je řada soudních řízení v rámci jednoho z nichž bylo včerejšího dne vyhlášeno nepravomocné rozhodnutí konstatující, že společnost HokejPce 2020 s.r.o. není akcionářem hokejového klubu HC DYNAMO PARDUBICE.

Rád bych Vás ujistil, že mé působení v našem hokejovém klubu HC DYNAMO PARDUBICE není tímto rozhodnutím žádným způsobem ovlivněno, neboť se jedná pouze o jeden z předvídaných kroků, a mé dosavadní snažení a práce za účelem dosahování nejlepších možných výsledků v rámci klubu tak bude pokračovat i nadále. Současně si Vás dovoluji ujistit, že ani další fungování hokejového klubu HC DYNAMO PARDUBICE není a nebude uvedeným rozhodnutím jakkoliv dotčeno.

Ve spolupráci se Statutárním městem Pardubice činíme a budeme činit i další připravené kroky k dosažení společného řešení vzniklé situace.

V neposlední řadě Vám děkuji za Vaši přízeň, kterou našemu hokejovému klubu projevujete, a to nejen prostřednictvím své pravidelné účasti na našich zápasech, která již tradičně patří mezi ty nejvyšší v Extralize ledního hokeje.