02.05.2024
Redakce

V dresu Dynama nebude pokračovat Richard Pánik

Třetím hráčem, který opouští pardubický klub, je slovenský útočník Richard Pánik. Autor devíti branek v dresu Dynama končí v klubu po vypršení kontraktu a 29 odehraných zápasech. Děkujeme za vše a přejeme spoustu štěstí a úspěchů v dalším průběhu kariéry, Rišo!

Richard Pánik přišel do Pardubic v průběhu ledna z Třince výměnou za Davida Ciencialu. Ihned po příchodu se zařadil na křídlo první formace po bok Lukáše Sedláka a Tomáše Hyky. V pardubickém dresu odehrál 29 zápasů, ve kterých vstřelil devět gólů a přidal 5 asistencí.

Dvakrát se prosadil v posledním kole základní části na ledě Třince, přispěl tak k překonání ligového rekordu v počtu získaných bodů týmu v základní části a s Dynamem získal Pohár Jaroslava Pouzara pro vítěze základní části Tipsport extraligy.


V play off se využitou přesilovkou podílel na obratu Dynama ve druhém zápase čtvrtfinále a gól zapsal také ve finále, když střelecky otevřel účet druhého zápasu. S pardubickým klubem se loučí se stříbrnou medailí na krku.

„Chtěl bych Rišovi poděkovat za jeho služby a popřát mu hodně štěstí do další fáze kariéry," říká k odchodu slovenského útočníka Dušan Salfický, sportovní ředitel Dynama.

Děkujeme za všechnu odvedenou práci a přejeme hodně úspěchů v dalším průběhu kariéry, Rišo!