16.05.2023
Redakce

Šestnáct unikátních příběhů! Kniha Dynamo Bez frází je stále v prodeji

Unikátní kniha s názvem „Dynamo Bez frází“, která vznikla v rámci oslav stého výročí založení klubu, je stále v prodeji! Svůj příběh v ní vypráví šestnáct klubových osobností, jako jsou například Vladimír Martinec, Dominik Hašek, Petr Průcha, nebo Jan Kolář. Knihu můžete zakoupit v klubovém fanshopu, nebo na e-shopu a ve vybraných knihkupectvích.

Unikátní kniha s názvem „Dynamo Bez frází“, která vznikla v rámci oslav stého výročí založení klubu, přináší unikátní pohled do historie a zákulisí pardubického hokeje. 16 klubových osobností (Tomáš Rolinek, Vladimír Martinec, Petr Sýkora, Jiří Novák, Josef Paleček, František Musil, Jan Kolář, Evžen Musil a Libor Hovorka, Bohuslav Štastný, Dominik Hašek, Aleš Hemský, Petr Průcha, Jiří Šejba, Otakar Janecký a Matěj Blümel) vypráví svůj příběh spojený s Dynamem. Jejich slova, jejich vzpomínky, jejich život a jejich inspirace vytváří unikátní obraz fenoménu Dynamo.

Jako ukázku si můžete přečíst příběh Aleše Hemského. Pardubický odchovanec vás vezme po vzpomínkách na krásné časy, kdy nic nebylo problém, i do depresivních chvil, kdy se jediným východiskem zdálo být nezvratné řešení. Celý si ho můžete přečíst ZDE.

„V knize je popsáno šestnáct krásných příběhů. Chtěli bychom poděkovat všem osobnostem, které se stali součástí té knížky, že nám se vším vyšli vstříc a svěřili čtenářům kus své životní cesty, která je velice inspirativní," děkoval za Bez frází Jakub Hlaváč, který je jedním z autorů knihy.

Kniha, která je výsledkem spolupráce Dynama s projektem Bez frází, je v prodeji v klubovém fanshopu online ZDE, nebo na e-shopu Bez frází ZDE a ve vybraných knihkupectvích v Pardubicích.