19.11.2022
Redakce

Poprvé pod novým trenérem. B tým chce uspět proti Frýdku-Místku

Hokejisté Dynama B prohráli tři utkání v řadě a v tabulce Chance ligy jsou stále na posledním místě. Po změně v trenérském štábu a příchodu Martina Belluše chce pardubická rezerva začít sbírat body. První možnost má Dynamo B už v sobotu proti Frýdku-Místku. Zápas na zimním stadionu v Chrudimi začíná v 18:00.

Dynamo B se ani po reprezentační pauze nedočkalo výhry, v pondělí nestačilo na Přerov a ve středu padlo v Kolíně, což byla už třetí prohra v řadě. Také proto sáhl sportovní úsek B-týmu ke změnám. Novým hlavním trenérem se stal Václav Baďouček a tým posílil slovenský útočník Martin Belluš.

„Pevně věřím, že kluci v sobě najdou morál a bojovnost, abychom tu špatnou sérii otočili a začali sbírat body,“ říkal po prvním tréninku Václav Baďouček.

První body může nový trenér s rezervou získat v sobotu, kdy do Chrudimi přijede Frýdek-Místek. Právě na jeho ledě vyhrálo Dynamo B naposledy za tři body a nyní by si chtělo připsat další výhru a odrazit se k lepším výsledkům.

Frýdek-Místek je v dobré formě, zvítězil v posledních třech zápasech. Postupně porazil Přerov, Kolín a pražskou Slavii. V tabulce jsou Rysi s 32 body na sedmém místě, nejproduktivnějším hráčem je Vlastimil Dostálek, který ve dvaceti zápasech osmkrát skóroval a na osm branek přihrál.

Zápas 22. kola Chance ligy startuje v sobotu 19. listopadu od 18 hodin. Přijďte podpořit pardubický B-tým!