26.12.2023
Redakce

PREVIEW: Vánoční zápas béčka

Chance liga se vrací po vánoční pauze! Pardubické béčko se do ní vrátí na domácím ledě, kde už ve středu 27. prosince přivítá poslední Slavii Praha. Utkání startuje v 18:00 a přijet na něj můžete s Dynamo Fans! Pokud navíc pojedete oblečeni v klubových motivech Dynama, máte cestu zdarma!

Dynamo B dokázalo v posledním utkání před Vánoci ukončit čtyřzápasovou šňůru porážek, když si vyšláplo na páté Litoměřice. Na ledě favorita sice inkasovalo hned ve druhé minutě, následně však svěřenci Tomáše Jirků nedovolili soupeři ani jednu branku a ve druhé polovině zápasu navíc dokázali vývoj zvrátit na svoji stranu. Díky brankám Ondřeje Rohlíka a Jakuba Lichtaga si z Litoměřic odvezlo Dynamo B výhru 2:1.

„Od druhé třetiny jsme měli víc ze hry, hráli jsme do těla, útočili jsme a měli jsme dobrý pohyb. Zaslouženě jsme se dostali do vedení. Mrzí mě, že jsme nedali třetí branku, ale o to víc si vážíme toho, jak zápas dopadl," komentoval zápas hlavní trenér B týmu.

Díky vítězství se Dynamo B posunulo na deváté místo tabulky Chance ligy. V cestě udržet se na pozicích zaručujících postup do play-off bude důležité porazit Slavii Praha. Právě poslední tým tabulky zavítá do Chrudimi už ve středu 27. prosince.

Dynamo Fans navíc na zápas pořádá speciální výjezd, jehož součástí můžete být i vy! Využijte unikátní příležitosti a pojeďte podpořit naše béčko. Každý účastník, který přijde v oblečení s klubovými motivy Dynama má navíc cestu do Chrudimi a zpět zdarma! Odjezd z parkoviště u enteria areny bude v 17:00. Sraz všech zúčastněných je v 16:45.