21.06.2023
Redakce

Novým generálním partnerem klubu se stala společnost D+D REAL

Do 101. sezóny v historii klubu vstoupí Dynamo s novým generálním partnerem. Stala se jím společnost D+D REAL, kterou vede majoritní akcionář pardubického hokejového klubu, Petr Děděk. D+D REAL působí významně v klubu už od sezóny 2019/2020, kdy výrazně přispěla k udržení v extralize. V následných letech poté pomohla Dynamu k návratu na přední příčky extraligové tabulky.

D+D REAL podporuje řadu různých projektů a aktivit, zejména sportovních a kulturních. Je titulárním partnerem profesionálních golfových turnajů. V závěru sezóny 2019/2020 společnost Petra Dědka sponzorsky vstoupila do pardubického hokejového klubu, čímž přispěla k odvrácení sestupu do nižší ligy. V 2020 se následně Dědek stal majoritním akcionářem pardubického hokejového klubu. Novou akcionářskou strukturu HC Dynamo Pardubice poté schválil také soud.

„Generální partnerství má svou hodnotu a to jak finanční, tak marketingovou. Firma D+D REAL je od mého vstupu do Dynama Pardubice klíčovým sponzorem. Naše společnost žije sportem a podporuje nejen hokej. Podle mě je společenskou povinností úspěšných firem věnovat se podpoře oblastí, které bez pomoci soukromých subjektů nemají šanci fungovat a rozvíjet se,“ říká Petr Dědek.

Developerská společnost D+D REAL vznikla před 23 lety a má jediného majitele Petra Dědka, který je většinovým akcionářem Dynama Pardubice. D+D REAL patří ve svém oboru k významným společnostem v regionu. Jejím hlavním oborem je developerská činnost v oblasti komerčních i bytových nemovitostí. Zajišťuje výstavbu výrobních a skladových prostor, prodejních ploch, hotelů a rekreačních zařízení. Je spolehlivým dodavatelem služeb spojených se správou a údržbou nemovitostí.

Dynamo naopak nebude nadále spolupracovat se společností Fortuna, která působila na pozici generálního partnera klubu od konce roku 2021. Hokejový klub HC Dynamo Pardubice děkuje Fortuně za podporu a skvělou spolupráci.