09.12.2019
Redakce

Jan Kolář o výkonu s Brnem: Tak chceme hrát pořád!

Pardubice – Pomikulášský víkend Dynamu přál, získalo do tabulky Tipsport extraligy plných šest bodů a zůstalo na dostřel ostatním soupeřům ze spodních pater tabulky. Svůj podíl na dobré práci celé defenzívy měl i kapitán Dynama Jan Kolář. „

Ač nebyla nálada v pardubické kabině před nedávno skončeným víkendem zcela ideální, na ledě se rozhodně neprojevila. Pardubice dokázaly během dvou dnů udolat pražskou Spartu i Kometu Brno a získaly cennou šestibodovou injekci. „Viděli jsme dva dobré zápasy. Přece takto chceme hrát pořád," přeje si obránce pardubického Dynama Jan Kolář.

Rozjeté a psychicky posílené Dynamo může ve sbírání potřebných bodů pokračovat po reprezentační pauze. „Teď nás čeká volno, zapracujeme na dalších věcech a budeme pokračovat dál," věří kapitán Pardubic. I přes dvě výhry v řadě však úspěchy Jan Kolář přeceňovat nechce: „Sami jsme si to na začátku udělali těžké. Jsme rádi, že jsme zápasy zvládli, zvedly nám sebevědomí a do dalších utkání můžeme jít se zvednutou hlavou.

Kometu Dynamo rozcupovalo výsledkem 6:2, řádilo především duo Tybor - Kousal. Další z favoritů celého ročníku tak z pardubické enteria areny odjel s prázdnou. „Nesedí nám, když musíme tvořit proti někomu, kdo hraje zataženě," uvědomuje si Jan Kolář.