30.10.2023
Redakce

Dynamo zlepšuje servis pro fanoušky. Navázalo spolupráci s novým catererem

Pardubický klub se s cílem zlepšit a zlevnit občerstvení v enteria areně domluvil na spolupráci s novou společností – Catering Melodie. Ta má výrazné zkušenosti z prostředí největších sportovních klubů v zemi a přichází s cílem posunout poskytování občerstvení pro pardubické fanoušky směrem dopředu. Nová smlouva mezi Catering Melodie a HC Dynamo Pardubice začne platit začátkem listopadu, nového partnera čeká premiéra v enteria areně 11. 11. při Souboji legend.

“Tak jako nám záleží na sportovních výsledcích, chceme stále zlepšovat i servis pro naše fanoušky. Od listopadu budeme mít nového dodavatele občerstvení. Jedna věc je kvalita a s ní rychlost služby, zásadní jsou bezhotovostní platby na všech pokladnách. První zkušenost s novým občerstvením budeme mít 11. listopadu během Souboje legend” okomentoval výraznou změnu v provozní oblasti klubu majitel Dynama Petr Dědek.

„První kontakt s Dynamem jsme navázali již před dvěma lety. Motivací bylo posunout službu dopředu, což znamená inovovat věci, které doteď fungovaly, tak, aby návštěvníci v enteria areně vnímali změnu služby. Aby hmatatelně viděli, že catering poskytuje někdo jiný a služba vypadá jinak a lépe. Dojde k úpravě sortimentu, jeho konsolidaci a zároveň zlevnění pro fanoušky. Vnímali jsme, že doteď byla velká nevole od návštěvníků i vůči nastavené cenové hladině. Například nealkoholické nápoje nebudou stát 65 korun, ale 55. Pro fanoušky bude jistě pozitivním zjištěním, že mohou očekávat příznivější cenovou politiku spojenou s kvalitnějšími službami,” popisuje výhody ve změněně caterera Zdeněk Kronberger mladší, zástupce Catering Melodie.

Další změnou bude možnost platit u všech stánků platební kartou. „Od první chvíle bude možné na všech pokladních místech v aréně plnohodnotně platit kartou. Nikdo nebude omezován v placení kartou, dlouhodobě chceme celou arénu dostat do cashless způsobu. Na základě legislativy ale musíme zákazníkovi umožnit také platbu v hotovosti. Postupně se chceme dostat do stavu, kdy budou stánky, kde bude možné platit pouze kartou, což je náš střednědobý cíl,“ vysvětluje Kronberger.

„Sortiment bude relativně zjednodušený, a to z jednoho prostého důvodu, abychom zajistili rychlost odbytu. Pokud je sortiment širší a komplikovanější, tak narážíme na dvě věci. Jednak na problém kupního rozhodovacího procesu na straně spotřebitele, který přichází k pokladně a ještě nemá vybráno, čímž se prodlužuje doba strávená u odbavení. Druhým problémem je technologie obsluhy, což znamená to, že čím větší sortiment musí zvládat obsluha připravovat, tím se zpomaluje odbyt,“ zdůvodňuje nový poskytovatel důvody změn.

Na jakou nabídku se mohou fanoušci těšit? „Návštěvníkům nabídneme pikantní cigáro v bagetě se smaženou cibulkou, kečupem či hořčicí, což máme vyzkoušené jako hit hitů. Dále francouzskou klobásu s chlebem, hořčicí, kečupem. Fanoušci si budou moci vybrat i ze dvou druhů párků, debrecínský, což bude dvoukusová nožička a chilli párek. Debrecínský párek jsme zvolili z důvodu dobrého občerstvení také pro mladší návštěvníky.“

Co si budete moci dát t k pití? „Pivo budeme nově čepovat do půllitrů a vratných kelímků. V první fázi s univerzálním motivem Dynama Pardubice a poté budou vycházet také speciální edice, což věříme, že lidé ocení. U nealkoholických nápojů zachováme podobný sortiment, jako doposud. S ohledem na smlouvu s BPA budeme čepovat pivo Radegast.

„Čeká nás velmi náročná práce, která započala už v podstatě před podpisem smlouvy s Dynamem. Začali jsme vše intenzivně připravovat, naší výhodou jsou velké zkušenosti nejen z klasického, ale i sportovního cateringu, protože ten je rámcově trochu specifický. Ve sportovním prostředí nejsme nováčci, víme, co se od nás očekává a co je k tomu potřeba. Ve spolupráci s našimi subdodavately a partnery jsme začali vše připravovat tak, abychom nastavili procesy, které nám fungují na jiných sportovištích. Veškeré naše přípravy vyvrcholí v sobotu 11. listopadu na Souboji legend, na který se moc těšíme a věříme, že vše vyjde,“ přeje si Zdeněk Kronberger mladší ze společnosti Catering Melodie.