28.10.2020
Redakce

Dynamo vyráží na druhou část soustředění do Svídnice

Hokejisté Dynama opět vyrazí kvůli tréninku na ledě do polské Svídnice. U našich zahraničních sousedů se budou připravovat od čtvrtečního rána do pondělí druhého listopadu.

Do polské Svídnice už mužstvo vyrazilo v období od pátku 23. října do pondělí 26. října večer. Nyní se po dvou dnech do Polska vrací. „V první fázi soustředění měli hráči sedm jednotek na ledě doplněné posilovnou s výběhy mimo areál. Bylo to zaměřené především na to, aby si hráči po čtrnácti dnech opět zvykli na led. Odpoledne pilovali hru a sehrávali se v pětkách a zkoušeli herní variace,“ řekl sportovní ředitel Dušan Salfický.

Nyní by tréninky měly být více zaměřené na specifické herní situace. „Ve druhé fázi soustředění budeme mít o dvě jednotky na ledě více s podobným programem, nicméně s větším důrazem na různé herní situace jako oslabení nebo přesilovky. Chceme čas strávený na ledě využít maximálně. Tak abychom v případě, že by vládní opatření opět dovolila rozehrát Tipsport extraligu, byli co nejlépe připraveni," uzavřel Dušan Salfický.