včera
Redakce

Dynamo inovuje podcast. Prvním hostem Dynamo Vibes je David Pospíšil

Podcast Dynama Pardubice prošel velkou proměnou. Pořad s novým názvem Dynamo Vibes přinese několik novinek, tou nejzásadnější je přeměna v audiovizuální formát. Fanoušci si tak nově mohou epizody pustit také s videem. Prvním hostem inovovaného podcastu je David Pospíšil. Podívejte se na nový díl!

Hokejový klub Dynamo Pardubice roste každým rokem sportovně a stejné ambice má i mimo led v marketingových či komunikačních aktivitách. Také z toho důvodu prošel velkou proměnou klubový podcast. Dosavadní Povolené uvolnění nahrazuje modernější pořad Dynamo Vibes.

Kromě změny identity přináší podcast také změnu formátu. Nově si fanoušci kromě poslechu mohou epizody vychutnat i s obrazem, a to na našem YouTube kanále. Distribuce zvuku na platformách Spotify, Apple Podcasts a PodBean samozřejmě nadále pokračuje.

Prvním hostem Dynamo Vibes je skaut pardubického hokejového klubu, David Pospíšil. Přehrajte si epizodu, ve které vypráví o své hokejové kariéře, komentování pro Českou televizi i hraní v seriálu.

K přehrání už nyní na YouTube, Spotify, Apple Podcasts i PodBean.