16.04.2023
Redakce

Dres B týmu bude i nadále oblékat obránce Daniel Bukač

Dynamo B pokračuje v budování kádru pro příští sezónu. Novou smlouvu do roku 2024 podepsal vysoký obránce Daniel Bukač. Třiadvacetiletý chomutovský odchovanec pomohl dobrými výkony B týmu k záchraně v Chance lize, když v devatenácti zápasech zapsal pět bodů a byl jedním z nejvytěžovanějších obránců týmu.

Daniel Bukač hostoval na východě Čech do konce aktuální sezóny. Nyní je jasné, že dres Dynama B bude oblékat také v následujícím ročníku. „Jsem nesmírně rád, že mi trenéři dali po příchodu důvěru. Očekávám od sebe dobrou defenzívu a pomoc týmu k výhrám. Doufám, že se vybuduje dobrý kádr a uděláme s týmem nějaký úspěch," doufá Bukač po podpisu nové smlouvy do roku 2024.

Ve své první sezóně v pardubickém dresu stihl odehrát devatenáct zápasů, ve kterých zapsal dvě vstřelené branky a tři asistence. Průměrně navíc strávil na ledě téměř devatenáct minut za zápas.

„Můj nejvyšší cíl je probojovat se do extraligy, nejlépe tady v Pardubicích. Byl bych strašně moc rád, kdybych tu šanci dostal.," přiblížil 196 centimetrů vysoký obránce.