08.01.2023
Redakce

Doplatili jsme na nedůraz, stěžuje si dorostenec Úlehla

Pardubičtí dorostenci v desátém kole nadstavby vyjeli na zápas do Poruby, kde se Dynamo jako první ujalo vedení. Po dvou třetinách Pardubice vedly 3:2, ale o toto vedení nakonec přišly a prohrály 4:3. „V zápase jsme byli nedisciplinovaní," říká po zápase Erik Úlehla.

Hned v první minutě šly Pardubice do vedení, jenže za par minut Poruba otočila skóre. Dynamo na to rychle zareagovalo, a ve druhé části šlo do vedení. Nakonec v poslední pasáži domácí vyrovnali. Ke konci třetiny to vypadalo, že zápas půjde do prodloužení, ale Poruba dala gól a vyhrála. „Včerejší zápas nebyl z naší strany ideální, bylo tam hrozně moc nepřesností, často jsme byli ať už před naší nebo soupeřovou brankou naivní a nedůrazní. V zápase jsem také byli nedisciplinovaní, což nás stalo hodně sil," hodnotí utkání Erik Úlehla.

V první třetině vyrovnával skóre na 2:2 právě Erik Úlehla. „Zrovna končilo naše oslabení a já napadl za brankou soupeře jednoho z protihráčů a podařilo se mi vzít mu puk, pak už jsem se natlačil před branku a vystřelil na přední tyč."

Pardubice ve třetí třetině ztratily vedení, a domácí přidali dvě branky a dokázali náskok jednoho gólu udržet a vyhráli 4:3. „Ve třetí třetině jsme se snažili hrát náš hokej, nikam jsme se netlačili a hráli jsme to, co jsme potřebovali. Bohužel pro nás soupeř šťastným gólem vyrovnal a to nás dostalo pod tlak. Hra se pak docela vyrovnala, ale díky našemu nedůrazu a nezodpovědnosti soupeř dokázal zvýšit na 4:3 a my už s tím nic nedokázali udělat," říká po zápase pardubický Úlehla.

„Připravíme se na ně jako na každý jiný zápas, víme, že to nebude jednoduché. Hradec má velice silné mužstvo, ale já věřím, že my předvedeme svoji kvalitu a bojovnost a že zvítězíme," říká před pátečním zápasem v Hradci Erik Úlehla.