02.10.2024
Redakce

Do Dynama B se na měsíční hostování vrací Tomáš Zeman

Pardubickému B týmu vypomůže v říjnu Tomáš Zeman. Třiadvacetiletý odchovanec Dynama se do klubu vrací po čtyřech zápasech v Polsku. „Rozšíří konkurenci v našem útoku a pomůže nám v nabitém programu," říká k návratu Zemana sportovní manažer Dynama B Václav Baďouček.

Dynamo B čeká nabitý říjen. Svěřenci trenéra Tomáše Jirků odehrají hned jedenáct zápasů. Právě pro tuto porci bude béčku k dispozici také Tomáš Zeman.

Třiadvacetiletý útočník strávil dosavadní kariéru převážně v barvách Dynama. Prošel pardubickou mládeží, odkud v roce 2018 odešel na dvě sezony sbírat zkušenosti do finské juniorské soutěže. Následně se vrátil do mateřského klubu, kde nastupoval jak za A tým, tak za rezervu. Letošní sezonu zahájil v barvách polského klubu Podhale Nowy Targ. Nyní se na měsíční hostování vrací do Dynama B.

„Jsme rádi, že máme Tomáše zpátky. Rozšíří konkurenci v našem útoku a pomůže nám v nabitém programu. Doufáme, že měsíční hostování pomůže jak nám, tak jemu," říká Václav Baďouček, sportovní manažer B týmu.